فیزیوتراپی بی اختیاری ادرار در اهواز در مرکز فیزیوتراپی پویش در اهواز توسط متخصصان سلامت کف لگن ما ارائه می شود.

بی اختیاری ادرار هر گونه از دست دادن غیرارادی ادرار است. شایع است، اما طبیعی نیست. علل و انواع مختلفی از بی اختیاری ادرار وجود دارد و فیزیوتراپی هدفمند توسط فیزیوتراپیست سلامت زنان در 60 تا 90 درصد موارد بسیار مؤثر است.

دو نوع رایج بی اختیاری ادرار شامل بی اختیاری ادرار استرسی و سندرم مثانه بیش فعال (OAB) یا بی اختیاری ادرار مخلوط که ترکیبی از هر دو است.

بازآموزی مثانه و فیزیوتراپی کف لگن برای مثانه بیش فعال در بسیاری از بیماران در کمک به کنترل علائم بی اختیاری ادرار بدون عوارض جانبی موثر است. با این حال، این تکنیک ها به فردی با انگیزه و صبور نیاز دارند که مایل به صرف زمان و تلاش برای تغییر عادت های مثانه خود باشد.

برای یادگیری این تکنیک ها کمک گرفتن از یک فیزیوتراپیست متخصص در زمینه فیزیوتراپی کف لگن ضروری است.

بازآموزی مثانه

بازآموزی مثانه شامل افزایش تدریجی زمان بین مراجعه به توالت با استفاده از تکنیک هایی از جمله:

  • استراتژی های سرکوب اصرار به عنوان مثال. با یک اصرار ناگهانی برای دفع ادرار
  • بایست و ساکن باش اگر ممکن است بنشینید.
  • چندین انقباض سریع عضلات کف لگن را انجام دهید (مثلاً 5). این امر در مهار پیام های ارسال شده به اعصاب مثانه تأثیر دارد و در صورت نیاز می تواند تکرار شود.
  • سعی کنید بقیه بدن را آرام کنید و عمیق و آهسته نفس بکشید.
  • از تکنیک های حواس پرتی ذهنی برای دور کردن ذهن از میل استفاده کنید، به عنوان مثال. شمارش یا املای کلمات معکوس
  • صبر کنید تا هوس ادرار کردن کم شود و سپس بدون عجله به توالت بروید.
  • به تدریج زمان بین بازدید از توالت را “بر اساس ساعت” افزایش دهید، به عنوان مثال. ابتدا 1-2 دقیقه و به تدریج در طی چند هفته تا چند ماه این زمان افزایش می یابد.

فیزیوتراپی بی اختیاری ادرار

تقویت عضلات کف لگن با تمرینات کف لگن (PFE) یا فیزیوتراپی در درمان بی اختیاری فوری و همچنین بی اختیاری استرسی بسیار مفید است.

ورزش عضلات کف لگن آنها را تقویت می کند و کنترل مثانه را بهبود می بخشد. بسیار مهم است که عضلات صحیح شناسایی و تقویت شوند. اینها همان ماهیچه هایی هستند که برای متوقف کردن عبور باد یا توقف جریان ادرار در وسط جریان استفاده می شوند. بسیاری از افراد در شناسایی عضلات کف لگن خود مشکل دارند زیرا در خارج قابل مشاهده نیستند. اینجاست که یک جلسه با یک فیزیوتراپیست کف لگن یا خودداری می‌تواند تکنیک انقباض کف لگن را بهبود بخشد و یک برنامه فردی ایجاد کند.

دو نوع تمرین مختلف برای تقویت انواع فیبرهای عضلانی در کف لگن (انقباض سریع عضلانی در مقابل فیبرهای انقباض عضلانی آهسته) آموزش داده می شود.

این تمرینات همچنین می توانند در زمان نیاز فوری به ادرار کردن به عنوان یک راهبرد سرکوب کننده اضطرار مورد استفاده قرار گیرند.

معمولاً حدود 6 تا 8 هفته انجام منظم فیزیوتراپی کف لگن همراه با بازآموزی مثانه طول می کشد تا شاهد بهبود علائم با دوره های نشت کمتر و فوریت و تکرر ادرار کمتر باشیم. در حالی که برخی از افراد ممکن است طی چند هفته شاهد بهبودی باشند، بهبود کنترل مثانه ممکن است 3 ماه یا بیشتر طول بکشد.

فیزیوتراپی در بی اختیاری ادرار به عنوان یک روش موثر و غیرتهاجمی شناخته می شود که امروزه درصد بالایی از موفقیت را نشان می دهد.

متخصصان ما در مرکز فیزیوتراپی پویش خدمات تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در اهواز را بر اساس متدهای درمانی روز دنیا ارائه می دهند.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی بی اختیاری ادرار – فیزیوتراپی کف لگن در اهواز – بهترین فیزیوتراپی اهواز – فیزیوتراپی سلامت زنان در اهواز – مرکز فیزیوتراپی در اهواز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست