فیزیوتراپی پارکینسون مهم ترین بخش از برنامه توانبخشی در بیماران پارکینسون است که توسط متخصصان ما در مرکز فیزیوتراپی پویش در اهواز ارائه می شود.
بیماری پارکینسون (PD) پس از بیماری آلزایمر، دومین اختلال تخریب کننده عصبی شایع است. فیزیوتراپیست ها نقش بسیار مهمی در توانبخشی افراد مبتلا به PD دارند، به ویژه در رابطه با مدیریت علائم حرکتی، ترویج ورزش منظم بدنی و پیشگیری از بیماری های ثانویه.
افراد مبتلا به PD به دلیل مشکلات حرکتی و تعادلی در معرض خطر افتادن و آسیب هستند. درمان شامل ترکیبی از داروها و فیزیوتراپی به عنوان بخشی از یک رویکرد تیمی برای مراقبت است که شامل سایر درمانها و مربیگری ورزشی مبتنی بر جامعه نیز میشود.
در برخی موارد ممکن است نیاز به جراحی باشد. فیزیوتراپیست ها با افراد مبتلا به PD و خانواده هایشان همکاری می کنند. آنها به آنها کمک می کنند علائم را مدیریت کنند، سطح تناسب اندام را حفظ کنند و تا حد امکان فعال بمانند.
هنگامی که شما با بیماری پارکینسون (PD) زندگی می کنید، علائم می توانند با پیشرفت بیماری تغییر کنند. متخصصان فیزیوتراپی می توانند به مدیریت علائم شما در هر مرحله کمک کنند.
فیزیوتراپیست ها می توانند شما را به خوبی حرکت دهند، در فعالیت هایی که دوست دارید شرکت کنید و با افراد زندگی خود ارتباط برقرار کنید.
توانایی حرکت در اطراف و فعال ماندن برای افراد مبتلا به بیماری پارکینسون از زمان تشخیص در طول دوره بیماری مهم است. نقش فیزیوتراپی این است که به شما کمک کند تا جایی که ممکن است به حرکت خود ادامه دهید و در عین حال توانایی حرکت را افزایش دهید.
تحقیقات اخیر نشان می دهد که فیزیوتراپی ، از جمله تمرین راه رفتن و تعادل، تمرین مقاومتی و ورزش منظم ، ممکن است به بهبود یا جلوگیری از علائم PD کمک کند.
اهمیت فیزیوتراپی در بیماران مبتلا به پارکینسون
یک فیزیوتراپیست به طور منحصر به فردی آموزش دیده است تا یک برنامه ورزشی را طراحی کند که آسیب های حرکتی خاص را هدف قرار دهد. فیزیوتراپیست ها همچنین فرصتی برای ارائه بازخورد مستقیم و مکرر دارند تا به شما کمک کنند تا از نحوه انجام تمرینات موثر و ایمن آگاه شوید.
فیزیوتراپیست می تواند موارد زیر را ارائه دهد:
- مشاوره خود مدیریتی.
- روتین های ورزشی که با بهبود (یا کاهش آهسته تر) در تحرک، کیفیت زندگی و شدت بیماری همراه بوده است.
- پاسخ به سوالات مربوط به نوع، شدت، دفعات یا مدت تمرین که برای شما بهترین است.
- راه های حفظ ایمنی هنگام ورزش
کمک در مورد:
- روال عادی فعالیت بدنی
- راه رفتن (کندی، قدم های کوچک)
- تعادل یا ثبات
- وضعیت بدن
- درد
- حرکت در خانه (بلند شدن از روی صندلی، حرکت در رختخواب)
- رفت و آمد (ورود/خروج از ماشین یا اتوبوس، آسانسور، پله و زمین ناهموار)
- ترس از افتادن، پیشگیری از سقوط یا نگرانی در مورد ایمنی خود را برطرف کنید.
- سایر مشکلات سلامتی که بر تحرک تأثیر می گذارد، از جمله درد مفاصل یا عضله ناشی از آرتریت، مشکلات استقامت ناشی از بیماری قلبی یا ریه یا شکستگی استخوان یا جراحی.
کلمات مرتبط :
فیزیوتراپی در اهواز – فیزیوتراپی برای پارکینسون – فیزیوتراپی نورولوژی